Hoepelles

Elke woensdagavond geef ik, Jonina,  hoepellessen in Rotterdam in een park op het Noordereiland. Dit is een echt sportpark waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op Willemsbrug en De Hef.

Lees ook de Coronamaatregelen voordat je je opgeeft voor een hoepelles.

Tijdens een hoepelles werk je aan je conditie, verbrand je zo’n 100 calorieën per minuut en leer je indrukwekkende moves. Ik  begon in 2011 met hoepelen en volgde een opleiding tot hoopdance teacher bij het Amerikaanse bedrijf Hoopnotica. Ik gaf les van 2012 tot 2015 in Rotterdam op verschillende locaties, waaronder in mijn eigen studio in Rotterdam-Noord. Sinds juli 2016 heb ik lessen gegeven voor een Rotterdams bedrijf en sinds april 2017 geef ik weer in eigen beheer les. Ik heb inmiddels al honderden lessen en workshops gegeven en leidde verschillende dames op tot hoepeldocent, waaronder een aantal bekende Rotterdamse hoepelaars.

De hoepellessen op de woensdagavond beginnen om 19:15. De lessen duren een uur.  Je moet je voorafgaand aan een les opgeven.

Een losse les kost 10 euro. Een strippenkaart van Yanaha van vijf lessen kost  35 euro.

Geef je op via contact@yanaha.nl of eventueel via de Instagrampagina van Yanaha Rotterdam.

Dus:

woensdagavond: 19:15 – 20:15

Prijs: 10 euro voor een losse les. Een strippenkaart kost 35 euro. Een proefles kost 5 euro.

Er zijn leenhoepels aanwezig. Tijdens de hoepellessen is het raadzaam om op sportschoenen te hoepelen. Je bent vrij om op je blote voeten te hoepelen. Dit is wel op eigen risico.

Adres locatie:

Ons Park, Feijenoordstraat, Rotterdam (Noordereiland)