Meditatiechallenge december 2020

Meditatiechallenge december 2020

Dit jaar ga ik helemaal relaxed afsluiten door elke dag van december te mediteren. Jij mag ook meedoen! Natuurlijk kun je op eigen houtje mediteren; zeker als je dit al vaker doet, maar je mag je ook inschrijven voor mijn gratis geleide meditaties. Ik zal deze meditaties vooraf opnemen. Ook stuur ik je tips en kun je met vragen bij mij terecht. Ik stuur je niet voor elke dag een geleide meditatie, maar wil er minstens vier gaan opnemen.

Je begint op 1 december met 5 minuten mediteren en telt daar elke dag 1 minuut bij op. Op 31 december ben je dan misschien wel in staat om 35 minuten te mediteren.

Zelf mediteer ik al een jaar of twintig en de laatste zeven jaar heb ik verschillende yoga-en meditatieopleidingen gevolgd. Helaas is het mediteren tegenwoordig niet meer iets dat ik elke dag doe en dat wil ik graag veranderen, vandaar dat ik deze challenge bedacht. Op dit moment volg ik mijn achtste yogaopleiding. Nee, ik ben nog lang niet uitgeleerd.

Meedoen kan op twee manieren: schrijf je in via mijn instagrampagina, @yanaharotterdam of stuur een e-mail naar contact@yanaha.nl.

Meedoen kost, behalve tijd en concentratie, helemaal niks.