Nieuwsbrief juli

 

Beste hoepel-of yogaleerling,

In 2016 begon ik officieel met Yanaha. Het eerste jaar gaf ik nog geen lessen in eigen beheer. Daar begon ik pas in 2017 mee. Ik deed dit omdat er vraag naar was en omdat ik er zin in had.

Het eerste seizoen ging het heel goed, waardoor ik besloot om op zoek te gaan naar een binnenruimte voor in de herfst en winter. Die vond ik heel snel en samen met mijn vriendin Karin huurden we een ruimte op de IJsclubstraat in Rotterdam Kralingen.

Sinds april geef ik zo goed als elke week buiten les. Omdat ik op zondag yogales geef voorafgaand aan mijn hoepelles, gaf ik die buitenles in Kralingen en op woensdag in het mooie sportpark op het Noordereiland.

Door een aantal veranderingen in mijn leven (ik heb een nieuwe baan) heb ik besloten om in de herfst en winter geen lessen meer te gaan geven. Ik heb de ruimte opgezegd en ga nog tot 1 september door met de lessen in het park op het Noordereiland.

Dat betekent dat iedereen met een strippenkaart die doorloopt tot bijvoorbeeld november/december, deze strippen pas weer vanaf april/mei kan komen gebruiken.

Daarnaast geef ik in juli alleen maar les op woensdag. Vanaf augustus geef ik weer op zondag les. Deze lessen zullen ook op het Noordereiland zijn. De yogalessen zullen voorlopig vervallen. Wat daarmee gaat gebeuren, weet ik nog niet.

Hopelijk zie ik je snel tijdens één van mijn lessen. Geef je op via contact@yanaha.nl of laat een bericht achter op de Facebookpagina van Yanaha.

Tot snel.

Liefs,

Jonina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *