Nieuwe locatie Yanaha

Het is zo ver: Yanaha gaat naar binnen. Na een zwoele week vol hoge temperaturen is het nu niet meer mogelijk om buiten te hoepelen, dus moesten we naar binnen. Ik heb lang zitten bedenken wat ik nu eigenlijk wilde. Wilde ik een gymzaal huren of toch liever een antikraakruimte? Vorige winter zaten we in een gymzaal. De ruimte is dan wel groot, er zijn toiletten en verwarming, maar verder is zo’n ruimte eigenlijk helemaal niet fijn. Het is niet heel schoon en er is altijd wel iets mis. Vorig jaar konden we er bijvoorbeeld vaak niet in. Het is overigens ook niet per se heel goedkoop (al hoefde ik het toen zelf niet te betalen aangezien ik werd ingehuurd door Rheaktor). Ik besloot dus al snel dat ik weer antikraak wilde huren. Karin van YogaKarin wilde ook graag een ruimte om yogalessen te geven, dus besloten we om samen op zoek te gaan.

Na heel even zoeken, kwamen we uit in Kralingen, op de Ijsclubstraat 9. Dit is een oude school en vanochtend kwamen we erachter dat er op zondagochtend ook een kerkdienst gehouden wordt bij onze onderburen. Wij zitten helemaal bovenin. Het is fijn dat we onderburen hebben die beneden zitten, want zij stonden bij de deur om mensen binnen te laten; ook om mijn leerlingen binnen te laten.

Wij stonden dus vanochtend droog en warm in een fijne ruimte met water, licht en w.c.’s. Ons ‘lokaal’ is ruim genoeg voor een groep van maximaal negen leerlingen. Het is dus wel belangrijk dat leerlingen zich opgeven voor een les.

In deze nieuwe ruimte ga ik niet alleen hoepellessen geven, Karin van YogaKarin gaat er ook yogalessen geven. Daar is dit lokaal erg geschikt voor. Op zondagochtend om 10:30 en op woensdagavond 19:00 ga ik hier hoepellessen geven en op maandagavond 20:00 gaat Karin hier yogales geven. Deze laatste les duurt vijf kwartier. Je kunt hierover informatie vinden door op Facebook te kijken op de pagina van YogaKarin of door een mailtje te sturen naar yogakarin@online.nl. Haar eerste les is op maandag 30 oktober.

In de komende maanden zullen we onze lessen gaan uitbreiden met workshops en cursussen. Hou de Facebookpagina van Yanaha in de gaten voor meer informatie hierover.

Hopelijk zien we je snel in de studio voor een hoepel- of yogales.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *